Bluesrockband La Grange werd opgericht in 2005 en heeft tot 2016 met veel succes opgetreden in de Nederlandse bluesscene. Van 2016 tot 2017 heeft de band een time-out ingelast i.v.m. andere projecten!

In 2017 heeft zanger/gitarist Frans Liebregts de band weer nieuw leven ingeblazen en heeft daarbij een drietal nieuwe muzikanten aangetrokken. Inmiddels heeft de band een voortvarende herstart gehad en zijn er vanaf 2018 weer diverse optredens geweest en hebben ze op diverse podia gestaan! Daarnaast hebben zij in 2018 met veel succes een aantal support optredens gedaan met Big Monti Amundson USA, Aynsley Lister band UK en Flavium NL. De recensies en feedback vanuit het publiek zijn overweldigend. La Grange komt dan ook live het best tot zijn recht.

De band bestaat uit frontman Frans Liebregts die met zijn zang en behendig en prachtig solowerk menigeen tot ontroering, verbazing en enthousiasme brengt.

Frankie V., Hammond/Piano. Eigenlijk heet Frankie V,  Frans Vriens!  Omdat hij ook een aantal jaren in het buitenland heeft gespeeld en zijn naam meestal moeilijk was uit te spreken werd er gekozen voor Frankie V. Hij heeft altijd van het karakteristieke geluid van de Hammond gehouden zoals in de muziek van Deep purple en Procol Harum. Hij heeft in diverse bands gespeeld zoals Counterfeit en Bully Beef. Bij beide bands speelde hij jaren. Daarnaast speelde hij enkele jaren met de Ierse bluesmuzikant Barry McCabe.Met Barry speelde hij door heel Europa! Hij heeft ook Brad Wilson, Magic Frankie, AJ Plug en Ian Siegel begeleid als inhuur toetsenist. Frankie V is vanaf 2024 de vaste toetsenist bij LA GRANGE nadat hij in 2023 diverse keren heeft ingevallen!

Tevens hebben we een inval toetsenist, te weten Wim Cooijmans. Wim is een waardige vervanger, heeft een eigen muziekschool en heeft een jarenlange ervaring als toetsenist.

Rob Boekelman op bas. Met zijn specifieke geluid,oftewel zijn knorrende sound, legt hij samen met de drummer een sterk en degelijk fundament onder de band!Rob is een geschoolde muzikant met meer dan 35 jaar commerciele podiumervaring! Kortom: He knows how to play!

Jan Mulders op drums.Hij is degene die het tempo aangeeft en daarmee de rest van de band strak houd.En vergeet hierbij niet dat het fundament waarop het spel rust het tempo is en weet ook te doseren.That’s Jan,Boontje,Mulders.Zijn set up is een Kirchhoff-of Pearl kit.

Kortom: La Grange is een band die niet te missen is als je van bluesrock houdt en rechtdoet aan de begrippen melodieus, internationale sound, bluesrock, stevig, gevoelig! That’s LA GRANGE.

Buiten wat eigen werk speelt de band o.a. covers van Walter Trout, Poppa Chubby, SRV, KWS, Hendrix enz…

All Rights Reserved © La Grange 2024
Created by Exxon Design